Wereld Keuken Foodtruck

Onze aanbiedingen

Kies uit de verschillende wereld keukens

hamburger-op-foodtruck

Hamburger

Een hamburger is een schijf gebakken of gegrild vlees in een opengesneden broodje. Geserveerd met sla, tomaat, ui, bacon, augurken en kaas aan toegevoegd en een dressing zoals mosterd, mayonaise, ketchup, chilisaus of andere.

Alle hamburgers van de gewone tot de luxe die u wenst kunnen wij u aanbieden.

soep-op-foodtruck

Soep

Verse soepen van de dag in het seizoen.

croque-monsieur-op-foodtruck

Croque Monsieur

Croque-monsieur is een sandwich-gerecht dat bereid wordt door twee sneetjes brood, samen met het tussenliggende beleg te roosteren. Dit doet men vaak in een tosti-ijzer, grill, oven, speciaal broodrooster. We hebben de klassieke croque monsieur en de luxe croques.

hotdog-op-foodtruck

Hotdogs

Een broodje met daartussen een worst naar keuze, eventueel zuurkool en sauzen naar keuze. We hebben de klassieke hotdog en de luxe hotdogs met meerdere soorten toppings.

sandwich-op-foodtruck

Sandwiches

Alle sandwiches met bereide salades, vlees, kip, vis, scampi's, garnalen, zalm, gerookte zalm en wat u maar wenst, op een open of gesloten broodje.

salad-op-foodtruck

Salade

Van een eenvoudige salade tot een uitgebreide salade met gemengde sla, tomaat, komkommer, wortelen, eitjes, koolsla, pasta sla, aardappelsla. Extra: kip, kalkoen, scampi's, vlees, fruit zijn optie's.

wereld-foodtruck-barbeque

Bbq

We kunnen u een barbecue aanbieden met de klassieke bbq worsten, hamburgers, steak, lamskoteletjes, kip, scampi's en dit met een gemengde sla, tomaat, komkommer, wortelen, eitjes, koolsla, pasta sla, aardaapelsla, brood of frietjes en sauzen naar keuze.

wereld-foodtruck-vis-gerechten

Vis Gerechten

Onze visschotel met klaargemaakte vis op de grillplaats zoals sardine, inktvis, scampi's en vis naar keuze met stockbrood en of frietjes en sauzen naar keuze.

wereld-foodtruck-gambas

Gambas

Van de grill of van het huis.

wereld-foodtruck-mosselen

Mosselen

Kies uit van mosselen natuur, mosselen klaargemaakt met witte wijn, mosselen met look roomsaus of curry saus. En dit met brood of frietjes en bijhorende sauzen.

Vanaf: 299 per consumptie

Is er nog iets dat je wilt eten?

Vraag het ons gewoon. Alles is mogelijk